• Voor 23:00 uur besteld,
  direct verzonden
 • Snel bezorgd,
  snel genieten van bamboe!
 • 30 dagen
  retourneren
 • Tijdelijk
  Actie Kortingen
  NU tot 30%!

Ruilen en retourneren

DE SPELREGELS

30 dagen bedenktijd/zichttermijn

Wij houden van duidelijke en redelijke retourregels. Redelijk voor jou en redelijk voor ons. In de regel gaan wij relaxt om met verzoeken, maar aan de andere kant is ook weer niet alles mogelijk, al zouden wij dat nog zo graag willen, wij hopen dat je dat begrijpt. In onderstaande spelregels hebben we geprobeerd zoveel mogelijk "te vangen". Mocht je nou twijfelen, mail dan even met klantenservice@bamboodaddy.nl.

1. Bij ons is de bedenktijd van 30 dagen. Binnen die termijn kan je de artikelen om- of inruilen. Ben je een keer een dagje te laat, dan is dat geen drama.

Binnen de termijn van 30 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Gebruikte artikelen kan je niet retour sturen, tenzij sprake is van een fabricagefout. Zo is het niet prettig als je bijvoorbeeld een kussen van ons zou ontvangen, waarop al een nacht is geslapen. Net als jij houden wij van frisse artikelen.

Ook gewassen artikelen kan je niet retourneren, omdat die dan niet meer nieuw zijn, hoe lekker ze dan ook ruiken. Of een artikel gebruikt of gewassen is, is ter beoordeling van ons. Wij weten immers als geen ander hoe een nieuw artikel voelt, ruikt, etc. In het belang van al onze klanten zijn we daar best streng op, maar wel altijd eerlijk.  

Naast gebruikte artikelen kan je sommige artikelen niet retour sturen om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene. Dit geldt ook voor bedrukte artikelen. Uiteraard tenzij sprake is van een fabricagefout. 

2. Om- en inruilen


Gebruik het retourformulier, hieronder aan de pagina, dat je makkelijk kan downloaden en printen. Je vult het retourformulier in en je geeft aan wat je wensen zijn. Samen met je artikelen verstuur je het retourformulier aan ons retour. Zorg ervoor dat je de originele verpakking gebruikt (m.u.v. van artikelen die in het zijde-vloeipapier zijn verpakt). Na ontvangst en verwerking sturen wij je een berichtje. Wij zullen jouw retour dan zo snel mogelijk afhandelen.

(als je twijfelt of als het gaat om een relatief klein product, mail dan even een fotootje. Soms is retourneren dan niet meer nodig, en bovendien is het voor jou sneller en voor ons goedkoper)
 

365 dagen omruilen, maat en kleur

Bamboodaddy biedt de unieke service om een artikel dat niet de goede kleur of maat heeft, binnen 365 dagen om te ruilen. Want iedereen vergeet wel eens wat en dan is 14 dagen net te kort. Uiteraard geldt voor deze service dat het product nog nieuw en ongedragen is, in de originele verpakking met de originele labels.

Terugbetalen van je aankoopbedrag

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk jouw aankoopbedrag terug te storten, in ieder geval binnen 30 dagen, meestal eerder. Als na de retourzending van een deel van je bestelling de restantwaarde minder is dan 55 euro, dan worden de verzendkosten in mindering gebracht van de retourbetaling. Die zou je immers initieel ook hebben betaald. Als je bij de betaling gebruik hebt gemaakt van een korting en je retourneert een deel van je bestelling, dan wordt de korting naar evenredigheid met de terugbetaling gecompenseerd.   

Download hier het retourlabel